CEMENTTEGELS

Keuze uit meer dan 500 patronen, uit voorraad leverbaar!

cementtegels

Handgemaakte perfectie

Cement, pigment, water, tijd en veel geduld. Wie dat voorhanden heeft, kan in theorie een gedecoreerde cementtegel maken. Daarmee deden de Moren het tien eeuwen geleden al en daarmee gebeurt het in de cementtegelfabrieken van nu nog steeds. De productietechniek en het cement zelf zijn in de loop der tijd doorontwikkeld en geperfectioneerd, maar in de basis is het nog steeds hetzelfde ambachtelijke en milieuvriendelijke handwerk. De techniek om cementtegels te maken met kleurige decoraties en patronen, hebben de Europeanen geleerd van de Moren. Door gekleurd marmerpoeder in een mal te gieten en daaroverheen cement te strooien en daarna het geheel goed samen te persen, ontstaat een tegel die geschikt is voor vloeren en wanden.

  • Cementtegels in badkamers

    Chique en betoverend mooi

  • Cementtegels in keukens

    Een luxe uitstraling

  • Cementtegels in een hal / gang

    Hiermee krijgt een huis karakter!

De grootste collectie van Europa

Meer dan 500 verschillende patronen uit voorraad leverbaar! Onze enorme collectie cementtegels is indrukwekkend. Er zit altijd wel wat moois bij, en als u het toch even wat anders wenst dan kunnen wij voor u een design op maat maken, of de kleurstelling van bestaande patronen aanpassen. Ook voor bedrijven zoals hotels en restaurants zijn wij de beste keuze. U kunt er van uitgaan dat wij alleen echte cementtegels leveren van A kwaliteit!

cementtegel collectie
Grote voorraad, snel geleverd

Vanuit onze grote voorraad van 15.000 m2 aan tegels kunnen wij in de meeste gevallen snel leveren. Ook custom design bestellingen kunnen wij met voorrang vanuit onze fabriek leveren.

Eigen productie, scherpste prijzen

Wij ontwerpen veel tegels zelf, dat doen we al sinds 2006. We hebben veel kennis over de producten en prijzen. Dit is in uw voordeel!

Groots assortiment, ruime keuze

Meer dan 500 verschillende patronen cementtegels, dat is echt enorm. Op onze website www.designtegels.be treft u alle tegels en prijzen aan voor de belgische markt.

Online vloerplanner en deskundig advies

Via onze vloerplanner op www.cementtileplanner.com kunt u uw eigen vloer intekenen en samenstellen. Indien u wenst kunnen wij daarmee helpen en u voorzien van een deskundig advies!

Bekijk het productieproces van de Cementtegel

Bekijk het volledige aanbod, prijzen en mogelijkheden!

Cementtegels plaatsen en behandelen

Cementtegels worden geperst en niet gebakken. Daardoor zijn ze poreus. Door cementtegels te behandelen met een impregneermiddel worden ze bestand tegen de meeste vlekken. Wij hebben al een stappenplan opgesteld waarmee u een prachtige vloer kunt realiseren.

Plaatsing

Lees ons stappenplan, klik hier

Specificaties

Less alle specificaties, klik hier